Akke akke fiet fiet ...

07 november 2005

Volleybal

Gisteren waren we voor de tweede keer dit seizoen met 6 man. In de KWB-reeksen mag je ook met 5 spelers beginnen, in andere competities moet je minstens met zes zijn.

Door een aantal blessures en een paar spelers die (noodgedwongen of door omstandigheden) moeten stoppen zijn, hebben we dit seizoen dus een aantal spelers tekort. We hebben zelfs al tijdens twee thuiswedstrijden een beroep moeten doen op een welwillende dame uit de damesploeg om onze ploeg aan te vullen tot 5 spelers.

Gisteren echter waren we nog eens compleet en haalden we onze tweede overwinning van het seizoen. De eerste wedstrijd dat we geen set tegen kregen ook trouwens. En dat doet wel eens deugd.

Ik hoop dat we binnenkort toch terug wat comfortabeler gaan zitten in ons spelersaantal. Mensen die eventueel nog zin zouden hebben om zich op zondagochtend vrij te maken om in de provincie Antwerpen wat wedstrijdjes af te haspelen, die zijn steeds welkom.

2 Comments:

  • Ik woon in Zwevegem (bij Kortrijk) en volleybal is niet echt mijn ding, maar toch veel succes toegewenst met je zoektocht.

    By Blogger Kurtie, at 9/11/05 10:53  

  • Hmmm, is zondagochtend niet de moment om lekker lui in je bed te liggen?

    By Anonymous Anoniem, at 9/11/05 20:15  

Een reactie posten

<< Home