Akke akke fiet fiet ...

13 november 2005

Stages

Mijn vriendin begint morgen weer aan haar stage. Ze volgt een opleiding voor kleuteronderwijzeres en is aan haar laatste jaar begonnen. Dat betekent weer een hoop voorbereidingen en knutselwerk.

Wat er ook bij komt kijken: inkopen doen in speelgoedwinkels. En dat dan liefst op het ogenblik dat Sinterklaas er zijn bezoek brengt. Ik ben gisteren een hele dag op schok geweest, winkel in, winkel uit. Op zoek naar meubeltjes voor haar zelfgeknutseld poppenhuis; op zoek naar speelgoedkookgerief; op zoek naar een themapop; enz. Rijen vol kinderen en ouders moesten we doorwringen om tot bij het speelgoed te geraken. Soms zou men wensen dat de goedheilig man eindelijk eens dood zou gaan ... dan kan een mens tenminste rustig winkelen.

Zou de sint trouwens kleuteronderwijzeressen in spé geen cadeautjes kunnen brengen? Dat scheelt een hoop geloop en gerij. ;-)

2 Comments:

  • Ja man, zaterdag net hetzelfde meegemaakt op zoek naar een cadeautje voor een nichtje van ons. Het is om gek van te worden ! Ik haat Sinterklaas, ... maar mijn kinderen niet, dus ...

    By Blogger Kurtie, at 14/11/05 08:39  

  • Da's een goed idee! 'k Zou het zeker in je Sinterklaasbrief schrijven!

    By Anonymous Anoniem, at 14/11/05 11:02  

Een reactie posten

<< Home